From Paris

Geoffrey Rembert (1 Michelin star)

to Athens

Executive chef, Vasilis Milios,

Sous chefs: Stefanos Papanikolaou, George Georgoulakis

 

OΡΕΚΤΙΚΑ & ΣΑΛΑΤΕΣ | STARTERS & SALADS

 

Μανιτάρια του Παρισίου σε 3 υφές 15€

Parisian mushrooms in 3 textures

Ψητό camembert με φουντούκια (για 2) 18€

Baked camembert with hazelnuts

Πλατό θαλασσινών (για 2) 36€

Seafood Platter (to share)

Τρυφερός αστακός με σάλτσα ολλαντέζ και βλαστάρια σπαραγγιών  29€

Tender lobster with hollandaise sauce & asparagus sprouts

Ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια, ελιές, κάπαρη & κρέμα φέτας  19,50€

Greek salad with barley rusks, multicolored cherry tomatoes, olives, capers and cream of feta cheese

Τρυφερά σαλατικά με αβοκάντο, ψητό μανούρι και βινεγκρέτ από θυμαρίσιο μέλι 17€

Tender green leaves with avocado, grilled manouri cheese and thyme honey vinaigrette

Κριθαρότο με γαρίδες και ψητή ντομάτα με βασιλικό 17,50€

Risoni with shrimps and baked tomato with basil.

Αντίδια με ζαμπόν με τυριά του «καλοφαγά» 16€

Chicory with white ham and “gourmande” cheeses

 

KΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ | MAIN COURSES

 

Λαυράκι, πουρέ από σέληνο ,κάστανα & ζωμό κάρδαμου 28€

Sea bass, celery puree, chestnuts and cardamon broth

Φιλέτο μόσχου Ω3 με καρότα, dauphinois γκρατέν, κρεμμυδάκια τουρσί και σάλτσα κρασιού 38€

Beef fillet Ω3 with carrots, dauphinois gratin, pickled onions and wine sauce

Ταλιάτα με πατάτες, δενδρολίβανο & σάλτσα μοσχοφίλερο 27֔

Tagliata with potatoes, rosemary & Moschofilero wine sauce

Φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς 29€

Sea bream with smoked aubergine and cream chowder

Φιλετάκια κοτόπουλο με αρωματικά aπό τον «Κήπο του chef», κρέμα λεμόνι και λαχανικά 24€

Tender chicken fillets with herbs from “the Chef’s garden”, lemon cream & vegetables

Χειροποίητες παπαρδέλες με μανιτάρια και λάδι τρούφας 18€

Homemade pappardelle with mushooms & truffle oil

Ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας 20€

Risotto with fresh asparagus and gruyere cheese from Amfilochia

Coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα 22€

Coquilletes with lardo di Colonatta & parmesan

 

EΠΙΔΌΡΠΙΑ | DESSERTS

Lemon pie με σορμπέ μάνγκο 14€

Lemon pie with mango sorbet

Πάβλοβα 14€

Pavlova

Φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλια Μαγαδασκάρης & φράουλες 12€

Chocolate fondant with Madagascar vanilla ice cream & strawberries

Cheesecake με σιρόπι μαυροκέρασο & σορμπέ φρούτα του δάσους 12€

Cheesecake with black cherry syrup and forest fruit sorbet

Τριλογία σορμπέ (Φράουλα,μάνγκο,λεμόνι) 12€

Sorbet trilogy (Strawberry,mango,lemon)

Plateau αλλαντικών και τυριών 12€

Cheese and charcuterie plateau