From Paris
Geoffrey Rembert (1 Michelin star)
to Athens
Executive chef, Vasilis Milios,
Sous chefs: Stefanos Papanikolaou, George Georgoulakis
OΡΕΚΤΙΚΑ & ΣΑΛΑΤΕΣ | STARTERS & SALADS
Μανιτάρια του Παρισίου σε 3 υφές 15€
Parisian mushrooms in 3 textures
Ψητό camembert με φουντούκια (για 2) 18€
Baked camembert with hazelnuts
Πλατό θαλασσινών (για 2) 36€
Seafood Platter (to share)
Τρυφερός αστακός με σάλτσα ολλαντέζ και βλαστάρια σπαραγγιών 29€
Tender lobster with hollandaise sauce & asparagus sprouts
Ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια, ελιές, κάπαρη & κρέμα φέτας 19,50€
Greek salad with barley rusks, multicolored cherry tomatoes, olives, capers and cream of feta cheese
Τρυφερά σαλατικά με αβοκάντο, ψητό μανούρι και βινεγκρέτ από θυμαρίσιο μέλι 17€
Tender green leaves with avocado, grilled manouri cheese and thyme honey vinaigrette
Κριθαρότο με γαρίδες και ψητή ντομάτα με βασιλικό 17,50€
Risoni with shrimps and baked tomato with basil.
Αντίδια με ζαμπόν με τυριά του «καλοφαγά» 16€
Chicory with white ham and “gourmande” cheeses
KΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ | MAIN COURSES
Λαυράκι, πουρέ από σέληνο ,κάστανα & ζωμό κάρδαμου 28€
Sea bass, celery puree, chestnuts and cardamon broth
Φιλέτο μόσχου Ω3 με καρότα, dauphinois γκρατέν, κρεμμυδάκια τουρσί και σάλτσα κρασιού 38€
Beef fillet Ω3 with carrots, dauphinois gratin, pickled onions and wine sauce
Ταλιάτα με πατάτες, δενδρολίβανο & σάλτσα μοσχοφίλερο 27֔€
Tagliata with potatoes, rosemary & Moschofilero wine sauce
Φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς 29€
Sea bream with smoked aubergine and cream chowder
Φιλετάκια κοτόπουλο με αρωματικά aπό τον «Κήπο του chef», κρέμα λεμόνι και λαχανικά 24€
Tender chicken fillets with herbs from “the Chef’s garden”, lemon cream & vegetables
Χειροποίητες παπαρδέλες με μανιτάρια και λάδι τρούφας 18€
Homemade pappardelle with mushooms & truffle oil
Ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας 20€
Risotto with fresh asparagus and gruyere cheese from Amfilochia
Coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα 22€
Coquilletes with lardo di Colonatta & parmesan
EΠΙΔΌΡΠΙΑ | DESSERTS
Lemon pie με σορμπέ μάνγκο 14€
Lemon pie with mango sorbet
Πάβλοβα 14€
Pavlova
Φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλια Μαγαδασκάρης & φράουλες 12€
Chocolate fondant with Madagascar vanilla ice cream & strawberries
Cheesecake με σιρόπι μαυροκέρασο & σορμπέ φρούτα του δάσους 12€
Cheesecake with black cherry syrup and forest fruit sorbet
Τριλογία σορμπέ (Φράουλα,μάνγκο,λεμόνι) 12€
Sorbet trilogy (Strawberry,mango,lemon)
Plateau αλλαντικών και τυριών 12€
Cheese and charcuterie plateau