Michelin star chef, Geoffrey Rembert & chef Vasilis Milios στο La Suite Lounge

Ο Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol, Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat επιστρέφει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus La Suite Lounge Rooftop Restaurant πρόσφατα βραβευμένο ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’!

Σε συνεργασία με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιουργήσαν ένα Ελληνογαλλλικό μένου που μας ταξιδεύει από το Παρίσι στην Αθήνα.

Ακολουθόντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining and quality food, στο μενού θα βρείτε Γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών , ψητό camembert με φουντούκια) και Ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα & ούζο, λαυράκι στριφτό με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.