Νεα & Εκδηλωσεις

Προγραμματίστε την επόμενη επίσκεψή σας στην Αθήνα και απολαύστε μια διαμονή στο St George Lycabettus Hotel με την ασυναγώνιστη τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης.
Αφήστε το έμπειρο προσωπικό μας να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για να απολαύσετε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Εδώ θα βρέιτε όλα μας τα νέα & εκδηλώσεις.

Χριστούγεννα στο St.George

Οι γιορτές πλησιάζουν και το πιο happening hotel της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με εορταστικές προτάσεις.

Περισσότερα

Michelin star chef, Geoffrey Rembert & chef Vasilis Milios στο La Suite Lounge

Ο Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol, Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat επιστρέφει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus La Suite Lounge Rooftop Restaurant πρόσφατα βραβευμένο ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’!

 

Περισσότερα

Sunday Friends & Family Brunch

Ζήστε όμορφες στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια στο εστιατόριο, La Suite Lounge απολαμβάνοντας τη βραβευμένη θέα της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Περισσότερα

ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2020

Το  St. George Lycabettus γιορτάζει την ημέρα της αγάπης και της χαράς.
Η ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας.
Απολαύστε το Valentines Day Menu από τον executive chef, Βασίλη Μήλιο στο La Suite Lounge & Le Grand Balcon Restaurant με την συναρπαστική πανοραμική θέα της Αθήνας μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ST.GEORGE LYCABETTUS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ST.GEORGE LYCABETTUS
 
Οι γιορτές πλησιάζουν και το πιο happening hotel της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με εορταστικές προτάσεις που αφορούν την τέχνη τη γαστρονομία και την διασκέδαση!

Περισσότερα

September 25th, 2019

GΤο Κυριακάτικο Family Brunch επιστρέφει στο La Suite Lounge στον 6ο όροφο

Περισσότερα