ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διοργανώστε επιτυχημένα συνέδρια στο κέντρο της Αθήνας​

Αναζητάτε ένα ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων στην καρδιά της Αθήνας; Το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel προσφέρει μια σειρά από επιλογές αιθουσών για εκδηλώσεις και συνέδρια. Είτε πρόκειται για μικρού είτε μεγάλου βεληνεκούς εκδηλώσεις συνδυάζουμε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας για να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η εκδήλωσή σας μπορεί να ολοκληρωθεί με τις γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου Executive Chef, Βασίλη Μήλιου. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το συνέδριο ή την επαγγελματική σας εκδήλωση στην Αθήνα σήμερα!

Le Grand Balcon

Με εμβαδόν 157 m2, πρόκειται για τον πιο δημοφιλή χώρο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με άπλετο φυσικό φως και σχεδόν πανοραμική θέα προς το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Ακρόπολη και πέρα, αλλά και με εξωτερικό χώρο στο μπαλκόνι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών- ιδανικός για δεξιώσεις και εταιρικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα

La Suite Lounge

Με εμβαδόν 157 m2, πρόκειται για τον πιο δημοφιλή χώρο στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με άπλετο φυσικό φως και σχεδόν πανοραμική θέα προς το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Ακρόπολη και πέρα, αλλά και με εξωτερικό χώρο στο μπαλκόνι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών- ιδανικός για δεξιώσεις και εταιρικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η αίθουσα Αφροδίτη είναι ένας δημοφιλής συνεδριακός χώρος στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel με εμβαδόν 192 m2, ευέλικτου χώρου με άπλετο φυσικό φως και μοναδική θέα της Αθήνας και του Λυκαβηττού.

Περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΑΙΔΡΑ

Η μεγάλη αυτή αίθουσα συνεδρίων με θέα προς την Ακρόπολη βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου με εύκολη πρόσβαση από το lobby και την είσοδο του ξενοδοχείου.  

Περισσότερα

SG ART GALLERY

Η SG Art Gallery παρέχει 178m2 χώρου ιδανικό για κοκτέιλ πάρτι ή μια ιδιωτική εκδήλωση, ανάμεσα σε έργα τέχνης.

Περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Η νέα, σύγχρονη Αίθουσα Προβολών προσφέρει 58.50m2 χώρου, ιδανική για προβολές ταινιών και παρουσιάσεις.

Περισσότερα

Capacity Chart

Le Grand Balcon
La Suite Lounge
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΑΙΔΡΑ
SG ART GALLERY
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ