ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, εκτός από την αξεπέραστη θέα, μπορεί κανείς να απολαύσει το γεύμα ή το δείπνο του δοκιμάζοντας μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο La Suite Lounge, από τα χέρια του βραβευμένου με αστέρι Michelin, Geoffrey Rembert & του Executive Chef, Βασίλη Μήλιου. Μπορεί επίσης να απολαύσει το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθημερινά από ένα μπουφέ γεμάτο παραδοσιακά πιάτα και τοπικά προϊόντα.

 

Ένα επίπεδο πάνω από το La Suite Lounge, μπορεί κανείς να βρει την ανοικτή πισίνα και το νέο Vertigo Pool Club, μια πραγματική όαση στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί , μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκους χυμούς, smoothies και υγιεινά σνακ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και να συνεχίσει με κλασικά απεριτίφ, δροσιστικά κοκτέιλ και finger food το απόγευμα.

Το St George Lycabettus συχνά οργανώνει γαστρονομικά festival ( όπως  ¨Cinema on a Plate ¨) με καλεσμένους σεφ με σκοπό να προωθήσουν την ελληνική γαστρονομία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φέτος, το ξενοδοχείο είναι υψηλός υποστηρικτής και χορηγός του Sympossio Greek Gourmet Touring που ταξιδεύει τις ελληνικές γεύσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σε 15 διαφορετικές χώρες.