ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το St. George Lycabettus Hotel ανακαίνισε πρόσφατα, σε συνεργασία με την Coco Mat, μια νέα ολοκαίνουργια Eco Chic πτέρυγα που αποτελείται από «πράσινα» δωμάτια υψηλής αισθητικής και περιβαλλοντικής συνείδησης!


Τα νέα Eco-Chic δωμάτια περιλαμβάνουν έπιπλα με 100% φυσικά υλικά, οικολογικά μαξιλάρια, ειδικά επιλεγμένα για να προσφέρουν εξαιρετικό ύπνο και συνθήκες χαλάρωσης. Οι επισκέπτες των δωματίων έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν μια “Green Day Out” κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην Αθήνα, με δραστηριότητες όπως αναρρίχηση και περίπατο στον Λυκαβηττό, βόλτες με ποδήλατο και άλλα.


Το St. George Lycabettus ήταν ανέκαθεν ένα ξενοδοχείο με οικολογική συνείδηση, όμως πρόσφατα εγκαινίασε μια νέα οικολογική καμπάνια βασισμένη στο concept «Reduce - Recycle - Re use» που σημαίνει «Μείωσε-Ανακύκλωσε- Επαναχρησιμοποίησε».


Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το ξενοδοχείο δεν περιορίζεται μόνο στην οικολογική συνείδηση αλλά επεκτείνει την δραστηριότητά του και σε φιλανθρωπικές δράσεις. Κάθε χρόνο διοργανώνονται εκδηλώσεις από τις οποίες μέρος των κερδών πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Επιπροσθέτως, για κάθε κουβέρ από τα εστιατόριά μας, δωρίζεται ένα ευρώ για κοινωφελείς σκοπούς. Με στόχο να καταπολεμηθεί η σπατάλη φαγητού, προσφέρουμε μερίδες φαγητού στον κοινωφελή οργανισμό  www.boroume.gr γνωστός για την προσφορά του σε άστεγους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.